Potapova verslaat de thuisspeelster en verdubbelt je inzet!

Potapova mag het in de finale in Praag opnemen tegen de thuisspeelster Bouzkova. Beide dames zijn aan een sterk toernooi bezig. Ze wisten allebei de finale te bereiken zonder 1 set te verliezen. Als we kijken naar de resultaten van Potapova, zien we dat ze zeer goed bezig is. In dit toernooi heeft ze 1 lastige match gehad die ze met 6-4/7-6 won, voor de rest heeft ze iedereen van de baan geveegd. Zo wist ze bijvoorbeeld met 6-1/6-1 te winnen van de nummer 2 van de wereld Kontaveit.

Ook Bouzkova is dus aan een zeer goed toernooi bezig, al moeten we wel zeggen dat ze veel geluk heeft gehad met de loting. De hoogst gerangschikte speler waar ze tegen heeft gespeeld was Noskova, die 112de van de wereld staat. Hier won ze met 7-6/6-3 van, wat dus niet heel overtuigend is. We verwachten dan ook dat Potapova haar goede vorm doortrekt en vandaag de titel pakt in Praag.

Live Betting NL - de #1 op live wedden