Landskampioen verpulverd Eupen en verdubbelt je inzet!

Club Brugge is goed aan het seizoen begonnen. Eerst wisten ze de supercup te winnen tegen Gent, waarna ze op de eerste speeldag te sterk waren voor Genk. Er zit zeer veel kwaliteit in de selectie van Brugge. Met spelers zoals Lang en nu ook Jutgla hebben ze mensen die het verschil kunnen maken.

Eupen daarentegen wist niet goed aan de competitie te starten. Zij verloren namelijk hun eerste wedstrijd met 3-1 tegen Charleroi. Vorig seizoen eindigde Eupen slechts op een 15de plaats, terwijl Brugge kampioen werd. Van de laatste 4 keer dat ze tegen elkaar speelden, wist Brugge er 3 te winnen met minstens 2 goals verschil.

Als we kijken naar de vorige ontmoetingen, zien we dat Brugge vorig jaar 1-3 wist te winnen in Eupen. We verwachten dat de kampioen van vorig jaar opnieuw te sterk zal zijn voor Eupen.