Ontvang 2.55 keer je inzet in Umag!

Een duel waar iedere tennisfan naar uitkijkt, Sinner tegen Alcaraz. In de toekomst zullen we dit affiche ongetwijfeld vaker zien. Dat dit de finale ging worden, leek vooraf al vrij zeker. Sinner verloor dit toernooi nog geen set. Zo won de Italiaan in straight sets van Munar, Carballes Baena en Agamenone. De nummer 10 van de wereld laat overtuigend tennis zien, hij lijkt elke bal goed te raken.

Alcaraz wist de eerste 2 rondes ook zonder problemen te winnen. Zo won hij in 2 sets van Gombos en Bagnis. Gister had hij het in de halve finale wel lastiger tegen Zeppieri. De Spanjaard kreeg namelijk 3 setpoints tegen in de eerste set, die hij uiteindelijk wel nog won, maar de tweede set moest hij wel afgeven.

Het laatste onderlinge duel zullen velen zich nog wel herinneren, dat duel wist Sinner met 3-1 te winnen op het gras van Wimbledon. We verwachten vandaag opnieuw een spannende wedstrijd, waarbij het in principe alle kanten op kan. Toch denken we dat Sinner deze wedstrijd zal winnen, omdat we Alcaraz in de halve finale niet overtuigend vonden.