Frey leidt zijn team naar de overwinning!

Zowel Antwerp als Zulte Waregem wisten hun eerste wedstrijd te winnen. Antwerp won 0-2 in Mechelen, met als belangrijkste man Frey die de 2 goals maakte. De Zwitser neemt ook de penalty’s bij Antwerp, waardoor de kans dat hij scoort nog groter is. Vorig jaar wist hij maar liefst 24 keer het net te vinden.

Zulte wist dan weer 2-0 te winnen tegen Seraing. De overwinning was meer dan verdiend, maar Seraing is dan ook een degradatiekandidaat. Vorig jaar wisten ze via de nacompetitie degradatie te ontlopen. Ook Zulte had vorig seizoen geen goed seizoen. Zij eindigde 16de, waardoor ze net boven de degradatiestreep eindigde.

Antwerp mag tevreden terugkijken op het voorbije seizoen. Ze eindigde op de 4de plek, waardoor ze play off 1 wisten te halen. Vorig jaar wist Antwerp thuis met 1-0 te winnen. We verwachten dat ze vandaag weer zullen winnen, en dat Frey zijn goal weer mee zal pikken.