Bogdan kansloos in de finale!

In Warschau wordt de finale gespeeld tussen Garcia en Bogdan. Garcia had het in de eerste 2 rondes iets moeilijker. Tegen Doi won ze 7-5/6-4, tegen Cociaretto 6-3/7-5. Vanaf de kwartfinale was de Franse in topvorm. Ze wist de nummer 1 van de wereld Swiatek te verslaan, waarna ze in de halve finale Paolini van de baan sloeg en met 6-1/6-2 wist te winnen.

Haar tegenstander is zoals gezegd Bogdan. De Roemeense heeft nog geen set verloren dit toernooi, al moet er wel gezegd worden dat ze tegen geen 1 speelster van binnen de top 50 heeft gespeeld. Voor dit toernooi verloor ze de tweede ronde in Boedapest en de eerste ronde in Palermo.

We verwachten dat Garcia deze wedstrijd over de streep zal trekken. De nummer 45 van de wereld verkeerd in een goede vorm, waardoor we denken dat ze simpel in 2 sets zal winnen.