Tissoudali neemt zijn ploeg op sleeptouw naar de winst voor 3.20 keer je inzet!

Gent en Sint-Truiden nemen het vandaag tegen elkaar op. STVV wist vorige week knap gelijk te spelen tegen de verrassing van vorig seizoen, Union. Al moet er wel gezegd worden dat er met het vertrek van Undav en Nielsen 2 cruciale spelers weg zijn.

Als nieuwe speler krijg jij maar liefst 50 keer je inzet als PSV wint


Gent speelde vorige week gelijk op Standard. De buffalo’s kregen in de 89ste min de gelijkmaker tegen. Tissoudali wist wel te scoren, net zoals hij vorig seizoen vaak heeft gedaan. Gent heeft met Vanhaezebrouck een goede trainer in huis. Hij laat zijn ploeg goed voetbal spelen, wat we vorig seizoen ook hebben gezien. Gent eindigde vorig seizoen 5de, waardoor ze net play-off 1 misliepen.

We verwachten dat Gent vandaag thuis te sterk zal zijn voor STVV. Aangezien Tissoudali misschien wel de beste speler aan de kant van Gent is, zien we hem weer wel een goaltje meepikken.