Sinner herhaalt zijn prestatie voor 1.72 keer je inzet!

In Umag spelen Sinner en Carballes Baena tegen elkaar in de kwartfinale. Carballes Baena wist knap te winnen tegen Molcan. Hij verloor de eerste set met 6-3, maar wist de wedstrijd daarna nog om te keren. In de eerste ronde schakelde de Spanjaard Laaksonen uit door met 6-4/7-5 te winnen. Vorige week verloor de nummer 86 nog de eerste ronde in Gstaad tegen Gasquet in 2 sets.

Sinner moest het in zijn eerste wedstrijd opnemen tegen Munar. De Italiaan won de wedstrijd met 6-4/6-4 en had geen echte problemen met de Spanjaard. Op Wimbledon liet Sinner fantastisch tennis zien, waardoor we nu hoge verwachtingen mogen hebben.

Op de laatste editie van Roland Garros speelden beide heren nog tegen elkaar, toen wist Sinner met 3-1 in sets te winnen. Hij is vandaag terecht de favoriet. We verwachten dat hij simpel in 2 sets zal winnen.