Paul in eigen land door naar halve finale!

Paul neemt het in eigen land op tegen Ivashka. De Amerikaan wist in de eerste ronde zijn landgenoot Sock met 6-1/6-1 te verslaan, waarna hij in de tweede ronde met 6-3/6-3 te sterk was voor Kwon. Op hardcourt laat de nummer 36 van de wereld vaak goed tennis zien, zo versloeg hij eerder al Zverev.

Ivashka heeft het lastig gehad in de eerste 2 rondes. Tegen zowel Halys als Johnson speelde hij een 3-setter, wat natuurlijk niet erg overtuigend is. De Wit-Rus is een degelijke speler, maar weet zelden echte toppers te kloppen. Beide spelers hebben een prima opslag, maar het spel van de Amerikaan is completer dan dat van Ivashka.

Paul zal kunnen rekenen op de steun van het publiek, aangezien hij in eigen land speelt. We verwachten dat Paul de wedstrijd in handen zal nemen en relatief simpel zal winnen.