De zebra’s verliezen niet  voor 2.18 keer je inzet!

Vandaag staat de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op de planning. Union neemt het thuis op tegen Charleroi. Union, de verrassing van vorig seizoen, wist niet overtuigend te starten aan hun seizoen. Hun speelden namelijk gelijk tegen Sint-Truiden. Ze hebben het, logischerwijs, wat moeilijker door de transfers van Undav en Nielsen.

Charleroi is wel goed aan het seizoen begonnen door thuis met 3-1 te winnen van Eupen. Vorig seizoen eindigde de Zebra’s op een acceptabel zesde plek. Dit jaar zullen ze weer willen strijden voor Europees voetbal.

We verwachten een spannende wedstrijd, waarin beide ploegen genoeg kansen zullen krijgen. Zowel Union als Charleroi speelt in een 3-5-2 formatie, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor lopende mensen. Gezien de vorm van beide ploegen vinden we een notering van 2.18 voor Charleroi of gelijk zeer hoog.

Live Betting NL - de #1 op live wedden