Bijna 5 keer je inzet met deze 2 wedstrijden!

Kontaveit- Potapova: Kontaveit -3.5 games

Kontaveit en Potapova nemen het voor de tweede keer in evenveel weken tegen elkaar op. Vorige week was Kontaveit in 2 sets te sterk voor de Russische. Ook deze week laat de nummer 2 van de wereld goed tennis zien. Zo won ze haar eerste wedstrijd  met 6-0/6-1 en haar tweede wedstrijd met 6-4/6-3. Potapova won haar eerste ronde ook knap met 6-1/6-2, maar had het gister lastiger. Gister won ze 6-4/7-6, maar de nummer 59 heeft een medical timeout gehad. We verwachten dat Kontaveit opnieuw de wedstrijd zal winnen.

Huddersfield- Burnley: Burnley wint

In Engeland start vandaag de Championship. Huddersfield en Burnley nemen het tegen elkaar op. Burnley is dan wel gedegradeerd vorig seizoen, maar met Kompany als nieuwe trainer laat de ploeg zeer goede dingen zien. Huddersfield heeft een matige voorbereiding erop zitten. Ze verloren van 2 ploegen die lager dan de Championship spelen. We verwachten dat Kompany meteen sterk begint aan de competitie en de 3 punten pakt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden