Potapova verdubbelt je inzet in Praag!

In Praag staan Lin Zhu en Potapova tegenover elkaar in de 8ste finale. Potapova is terecht de favoriet in onze ogen, maar gezien de vorm van beide dames vinden wij de odd aan de hoge kant. Lin Zhu verloor namelijk vorige week nog tegen de nummer 326 van de wereld in de tweede ronde van een   ITF-toernooi. Maandag wist de Chinese wel knap met 6-1/6-1 te winnen tegen de nummer 117 van de wereld.

Potapova verkeerd in een zeer goede vorm. De Russische wist haar eerste ronde ook zeer overtuigend te winnen. Zij was met 6-1/6-2 duidelijk te sterk voor de nummer 79 van de wereld. Vorige week was ze nog actief op het gravel in Hamburg. Daar wist ze in 2 sets te winnen tegen Krecjikova, maar werd ze uitgeschakeld door Kontaveit.

We verwachten dat Potapova vandaag te sterk zal zijn voor Lin Zhu en weinig problemen zal hebben.