Deze tenniscombinatie levert 14 keer je inzet op!

Ramos- Martinez: over 2.5 set

Een Spaans onderonsje in de kwartfinale in Oostenrijk vandaag. Martinez en Ramos staan tegenover elkaar. Ramos wist zijn eerste ronde simpel met 6-3/6-4 te winnen tegen Varillas. Vorige week speelde de Spaanse veteraan nog 2 keer 3 sets in Gstaad. Datzelfde geldt ook voor Martinez, ook hij speelde in Gstaad 2 keer een 3-setter. Gister wist hij knap in 2 sets te winnen tegen Coria. Beide heren speelden 1 keer eerder tegen elkaar. Die match eindigde in 3 sets, we verwachten vandaag wederom een 3-setter.

Musetti- Cecchinato: Musetti -3.5 games

In Umag staat er dan weer een Italiaans onderonsje op het programma. Musetti neemt het op tegen Cecchinato. De jonge Italiaan wist vorige week knap het ATP-toernooi in Hamburg te winnen met winstpartijen tegen onder andere Alcaraz en Cerundolo. Cecchinato speelde vorige week een challenger-toernooi, maar werd in de 8ste finale al uitgeschakeld door de nummer 191 van de wereld. Maandag wist de nummer 151 van de wereld in 3 sets te winnen tegen de nummer 537. We verwachten dat Musetti zijn goede reeks verderzet en deze wedstrijd simpel wint.

Kontaveit- Havlickova: under 16.5 games

Kontaveit verkeerd terug in goede vorm. De nummer 2 van de wereld bereikte vorige week nog de finale in Hamburg. Deze week startte ze uitstekend op het hardcourt in Praag met een 6-0/6-1 overwinning tegen de nummer 126 van de wereld. Vandaag neemt ze het op tegen de nummer 787, die hier staat na een overwinning tegen de nummer 373. Veel cijfertjes, maar het zijn nietszeggende namen. We verwachten wederom een simpele overwinning voor Kontaveit.

Swiatek- Lee: under 15.5 games

De nummer 1 van de wereld bij de vrouwen is flitsend gestart in eigen land. Ze had totaal geen moeite met Frech, waar ze met 6-1/6-2 tegen won. Op gravel lijkt de Poolse onverslaanbaar, wat ze keer op keer laat zien. Vandaag staat ze tegenover de nummer 146 op de WTA-ranking. Zij wist haar eerste ronde in 3 sets te winnen tegen de nummer 185. Het niveauverschil is hier wel duidelijk, Swiatek is gewoonweg veel beter. We verwachten dan ook dat de nummer 1 van de wereld heel dik gaat winnen.