Antwerp gaat door in Europa voor 2.20 keer je inzet!

Antwerp speelt vandaag de terugmatch in de kwalificatie van de Conference League tegen Drita. De heenwedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, maar de Belgische ploeg was duidelijk de betere ploeg. Ze hadden maar liefst 28 doelkansen, tegenover slechts 7 van Drita. Ook de geblokte schoten en schoten naast doel waar ruim in het voordeel van onze onderburen.

Als we kijken naar vorig seizoen, zien we dat Antwerp goede dingen heeft laten zien in Europa. Zo wisten ze bijvoorbeeld thuis te winnen tegen Tottenham. Ook hebben ze deze zomer goede transfers gedaan, zoals bijvoorbeeld Alderweireld en Janssen. De Ploeg van Vam Bommel wist dit weekend 0-2 te winnen in Mechelen, waardoor ze vertrouwen hebben gekregen voor deze wedstrijd.

We verwachten dat Antwerp vandaag efficiënter zal zijn dan in de heenmatch, maar het achterin weer goed dicht houdt.