Sinner is terug op het gravel en verdubbelt je inzet!

Waarschijnlijk zullen de meesten de prestatie van Sinner op Wimbledon zich nog wel voor de geest kunnen halen. Hij stond namelijk 2-0 in sets voor tegen Djokovic in de kwartfinale. Uiteindelijk verloor de jonge Italiaan de match nog wel, maar hij liet fantastisch tennis zien. Dit deed hij ook in de ronde ervoor tegen Alcaraz, die hij met 3-1 wist te verslaan. Vandaag speelt hij op het gravel in Kroatië tegen Munar. Op gravel heeft Sinner ook al mooi tennis laten zien, dus we mogen hoge verwachtingen hebben.

Munar zijn prestaties van de afgelopen weken zijn wisselend. In Zweden wist hij zich niet te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. Daar verloor hij tegen de nummer 437 van de wereld, maar de week erna speelde hij dan weer een spannende wedstrijd tegen Ruud. Maandag verloor de Spanjaard de eerste set tegen Ymer, waarna hij het om kon buigen en de wedstrijd nog wist te winnen.

We verwachten dat Sinner kwalitatief te sterk zal zijn voor Munar en in 2 sets zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden