Galan pakt revanche voor 1.78 keer je inzet!

Zeppieri en Galan mogen het tegen elkaar opnemen voor een plek in de kwartfinale in Umag. Zeppieri heeft zich gekwalificeerd na 2 3-setters tegen Simon en Ymer. Ook in de eerste ronde speelde hij een 3-setter tegen Cachin. Hij mag dus blij zijn dat hij hier staat. Vorige week overleefde de Italiaan de kwalificaties in Gstaad niet, daar verloor hij in 2 sets tegen Moutet. De nummer 168 van de wereld is voornamelijk actief op challenger-toernooien, waar hij niet altijd uitblinkt.

Galan wist vorige week knap te winnen van Coria gevolgd door een spannende wedstrijd tegen Karatsev die hij nipt verloor. Deze week begon hij goed met een winstpartij tegen Fognini. Ook voor Galan geldt dat hij meestal actief is op challenger-toernooien, maar hij weet wel soms uit te blinken. We verwachten vandaag een overwinning voor de Colombiaan, aangezien hij in een betere vorm verkeerd.