Duitsland bereikt na een thriller de finale!

Duitsland en Frankrijk zullen vanavond de strijd aangaan voor een plek in de finale van het EK voor vrouwen. De Duitse dames kunnen zeer tevreden zijn over hun EK tot nu toe. Ze wisten namelijk elke match te winnen zonder ook maar 1 goal tegen te krijgen. Ze spelen goed voetbal en creëren veel kansen, waardoor ze de tegenstander in de problemen brengen.

Frankrijk begon flitsend aan het EK door bij hun eerste wedstrijd al met 5-0 voor te staan tegen Italië. Vanaf dat moment is het eigenlijk alleen maar minder goed gegaan. Ze wisten slechts 2-1 te winnen tegen België, waarna ze tegen IJsland gelijkspeelden. In de kwartfinale wisten de Fransen in de verlengingen Nederland uit te schakelen.

We verwachten dat Duitsland het spel zal maken en uiteindelijk ook hun kansen gaan benutten. We kiezen voor ‘Duitsland bereikt de volgende ronde’, omdat we verlengingen niet uitsluiten. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden