11 keer je inzet met deze tenniscombi!

Daniel- Tiafoe: over 22.5 games

Tiafoe neemt het in eigen land op tegen Daniel. De Japanner wist in de eerste ronde knap Korda te verslaan in 3 sets, nadat hij zich eerst zonder problemen had gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi. Tiafoe kennen we als een zeer degelijke speler die op hardcourt goede dingen kan laten zien. We verwachten een spannende wedstrijd.

Hanfmann- Griekspoor: Griekspoor -2.5 games

Hanfmann wist in de eerste ronde te winnen van de nummer 188 van de wereld, bij een 6-4/1-1 stand gaf hij op. Vorige week won de Duitser knap van Garin, maar verloor daarna in 2 sets tegen de nummer 112 van de wereld. Griekspoor wist dan weer te winnen van het Deens toptalent Rune. We verwachten dat onze landgenoot deze wedstrijd in 2 sets zal winnen.

Swiatek- Frech: under 17.5 games

Swiatek neemt het vandaag in eigen land op tegen haar landgenoot Frech. De ongelofelijke winstreeks van de nummer 1 van de wereld kwam op Wimbledon tot zijn einde. Toch vergeten we niet hoe Swiatek ongeveer 5 maanden lang de WTA-tour domineerde. Vooral op gravel was ze bijna onverslaanbaar. Frech kan prima tennissen, maar we verwachten dat Swiatek de draad weer oppikt en simpel zal winnen.

Coria- Martinez: Martinez -2.5 games

Coria wist maandag knap te winnen tegen Garin, maar verloor vorige week dan weer in 2 sets tegen Galan. De Argentijn speelt graag op gravel, maar dat geldt ook voor zijn tegenstander. Martinez speelt namelijk prima op gravel. Vorige week stond hij nog een set en 5-1 in de tiebreak voor tegen Berrettini, waar hij uiteindelijk wel nog tegen verloor. De onderlinge wedstrijden spreken in het voordeel van de Spanjaard, hij won ze namelijk allebei. We verwachten dat hij vandaag weer aan het langste eind zal trekken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden