Pak ruim 10 keer je inzet met deze combinatie!

Gasquet- Ofner: Gasquet -2.5 games

Gasquet treft in de eerste ronde in Oostenrijk de thuisspeler Ofner. De Oostenrijker is heel het jaar door actief op challenger-toernooien, maar heeft zich weten te kwalificeren voor dit toernooi. Vorige week verloor de nummer 235 van de wereld nog in 2 sets tegen de nummer 188 van de wereld. Gasquet is uiteraard een ander niveau. De Fransman heeft een prachtige enkelhandige backhand die hij vaak genoeg laat zien. Vorige week won hij in Gstaad de eerste ronde 7-5/6-4 van Carballes Baena, waarna hij tegen Berrettini verloor. We verwachten dat het niveauverschil te groot zal zijn en Gasquet in 2 sets zal winnen.

Larnaca- Midtjylland: Midtjylland wint

Midtjylland hebben we al vaak gezien in Europa. Vandaag nemen ze het in de voorrondes van de Champions League op tegen Larnaca. De heenwedstrijd eindigde op 1-1, maar Midtjylland was overduidelijk de betere ploeg. De ploeg uit Denemarken had maar liefst 24 schoten tegenover 5 van Larnaca. Verder spreken alle statistieken in het voordeel van Midtjylland. We verwachten dat ze het vandaag wel kunnen afmaken.

Sheriff Tiraspol- Maribor: Sheriff Tiraspol wint 

Sheriff Tiraspol maakte vorig jaar indruk in de Champions League door onder andere te winnen van Real Madrid. Ook zij spelen vandaag weer voorrondes, ze nemen het op tegen Maribor. De eerste wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel. Sheriff Tiraspol was wel duidelijk de betere ploeg. Maribor had slechts 1 doelpoging, tegenover 9 van Tiraspol. We verwachten dat Tiraspol met de steun van het thuispubliek de overwinning over de streep kan trekken.

Molcan- Ajdukovic: Molcan -4.5 games

Molcan neemt het vandaag op tegen de nogal onbekende Ajdukovic. De Kroaat staat 276ste op de ATP-ranking, en heeft voor dit toernooi in eigen land een wildcard gekregen. We denken wel dat dit een eenmalige vertoning zal worden dit jaar, aangezien Ajdukovic vooral challenger en ITF toernooien speelt. Dit jaar speelde hij geen enkele wedstrijd in de hoofdtabel van een ATP-toernooi. Molcan daarentegen laat goede dingen zien op de ATP-toernooien. Vorige week bereikte hij nog de halve finale in Hamburg, waar hij met 7-6/6-1 verloor tegen Alcaraz. We denken dat Molcan geen enkel probleem zal hebben met de thuisspeler.