Musetti stelt niet teleur in Umag!

Musetti mag na zijn toernooiwinst vorige week in Hamburg vandaag aantreden in Umag. De Italiaan mag terugkijken op een uitstekende week, waarin hij enkele toppers heeft verslagen. Zo wist hij zowel Davidovich Fokina als Cerundolo in 2 sets naar huis te spelen. In de finale versloeg de nummer 31 van de wereld verrassend het Spaanse toptalent Alcaraz in 3 sets. We kunnen dus wel zeggen dat Musetti in een goede vorm verkeerd.

Vandaag neemt hij het op tegen Bedene. Het niveau van de Sloveen is enorm gezakt, waardoor hij nu slechts op de 283ste plek staat op de ATP-ranking. Vorige week was hij, net zoals Musetti, actief in Hamburg, maar hij verloor al in de eerste ronde tegen Fognini.

Beide heren speelden vorig jaar tegen elkaar. Toen wist Musetti in 2 sets te winnen. Zeker gezien de vorm van beide heren, verwachten we dat vandaag hetzelfde zal gebeuren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden