Kyrgios trekt zijn goede lijn door!

Iedereen kan zich nog wel de prestatie van Kyrgios op Wimbledon voor de geest halen. De Australiër behaalde de finale, waar hij Djokovic als betere moest erkennen. Hij liet zien dat hij gemotiveerd was, waardoor hij onder andere Tsitsipas uitschakelde. Dat was natuurlijk op gras, vandaag zal hij op hardcourt spelen. Op deze ondergrond heeft Kyrgios ook al goede resultaten behaald in het verleden, zoals een toernooiwinst in Acapulco.

We mogen dan ook verwachten dat Kyrgios vandaag zal winnen tegen Gojowczyk. De Pool is een speler die op ATP-niveau niet veel kan doen. Zo verloor hij dit jaar maar liefst 8 keer in de eerste ronde. Vorige week verloor de nummer 88 van de wereld nog in de tweede ronde op een challenger-toernooi tegen de nummer 174 van de wereld.

We verwachten dat Kyrgios vandaag kwalitatief te sterk zal zijn voor Gojowczyk. Met 2 vroege breaks is deze lijn goed.