Engeland op weg naar de finale voor 1.82 keer je inzet!

Engeland neemt het in de halve finale van het EK voor vrouwen op tegen Zweden. De Engelsen zijn bezig aan een geweldig EK. In hun groep behaalden ze 9/9 zonder 1 goal tegen te krijgen. In de kwartfinale namen ze het op tegen Spanje. Daar wisten ze in de verlengingen het verschil te maken.

Ook Zweden is bezig aan een goed EK. Zij behaalden 7/9 in hun groep, maar dit was wel minder overtuigend dan de ploeg van Wiegman. In de kwartfinale stonden ze verrassend tegenover België, die eigenlijk niet zo heel goed zijn. Toch hadden de Zweedse dames het lastig en wisten ze pas in de 92ste min de 1-0 te maken.

We verwachten dat Engeland er met de overwinning vandoor gaat. In onze ogen zijn ze kwalitatief sterker en bovendien kunnen ze rekenen op de steun van het publiek.