Ruim 12 keer je inzet met deze tennis combinatie!

Coria – Garin: over 2.5 set

Coria en Garin treffen elkaar vandaag voor de 5de keer. Van de 4 eerdere ontmoetingen werden er 3 keer 3 sets gespeeld. De vorm van beide heren is wisselend. Garin speelde uitstekend op Wimbledon, maar wist dat niveau Gstaad niet te produceren. Coria won dan weer een set tegen Rublev, maar verloor op zijn beurt dan weer 2-0 tegen Galan.

Martin – Kokkinakis: under 22.5 games

Kokkinakis neemt het vandaag op tegen Martin. De Amerikaan heeft nog geen ATP-ranking, en heeft slechts 2 ITF-toernooien gespeeld. Kokkinakis heft op hardcourt al goede dingen laten zien, zoals bijvoorbeeld zijn toernooiwinst in Adelaide. We verwachten dat het niveauverschil te groot zal zijn, aangezien Martin nog nooit op dit podium heeft gespeeld.

Brooksby – Paire: under 20.5 games

Brooksby neemt het in eigen land op tegen Paire. De Amerikaan heeft dit jaar laten zien dat men op hardcourt rekening met hem moet houden. Zo wist hij onder andere tegen Tsitsipas en Bauista te winnen. Paire daarentegen lijkt alleen maar te komen om zijn paycheck op te halen. Dit waren letterlijk zijn woorden voor Wimbledon. De Fransman verloor vorige week in Gstaad door een opgave op een stand van 6-2/2-0 voor de nummer 131 van de wereld. We verwachten dat Paire vandaag weer niet veel moeite zal doen, en Brooksby dik zal winnen.

Sock – Paul: Paul wint

Een Amerikaans onderonsje in Atlanta vandaag, Sock en Paul staan tegenover elkaar. Sock was 2 weken geleden nog actief op het gras in Newport, dus dit zal zijn eerste wedstrijd terug op deze ondergrond worden. Sock kan verrassende resultaten boeken, maar kan ook verliezen tegen mindere spelers. Paul kan ook verrassen, maar verliest minder snel tegen op papier mindere tegenstanders. Zo wist de nummer 34 van de wereld dit jaar al te winnen tegen Zverev op hardcourt. We verwachten vandaag een spannende match, die Paul zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden