Munar haalt weer een goed niveau en wint probleemloos!

Munar mag het in de eerste ronde in Umag opnemen tegen Ymer. De Spanjaard wist vorige week de kwartfinale te halen in Gstaad, waar hij door Ruud werd uitgeschakeld. Toch maakte Munar er een goede strijd van. Hij verloor namelijk met 7-6/7-6, waardoor we toch wel van een spannende match kunnen spreken. Eerder in dat toernooi wist hij landgenoot Zapata Miralles en Ritschard te verslaan.

Vandaag speelt hij dus tegen Ymer. De Zweed zijn gravelseizoen loopt nog niet zo goed. Ook hij was actief in Gstaad, maar verloor daar in de eerste ronde in 2 sets tegen Delbonis. In het begin van deze maand speelde hij een challenger-toernooi in Oostenrijk, waar hij al in de tweede ronde werd uitgeschakeld.

We verwachten vandaag dat Ymer zijn niveau niet kan opkrikken. Munar daarentegen speelde een goede match tegen Ruud, en we denken dat ook dat hij die lijn door kan trekken.