Martic verplettert de thuisspeelster!

In Polen neemt Martic het op tegen thuisspeelster Falkowska. Martic zal blij zijn met deze loting, aangezien het niveauverschil significant is. De Poolse is normaal actief op ITF-toernooien, waar ze niet eens altijd uitblinkt. Zo verloor ze vorige week nog in de eerste ronde van een ITF-toernooi tegen de nummer 302 van de wereld.

Martic is uiteraard een ander niveau. De Kroatische wist deze maand nog het WTA-toernooi in Zwitserland te winnen. In dit toernooi liet ze goed tennis zien, waarmee ze knappe resultaten behaalde. Zo won de nummer 55 van de wereld met 6-3/7-6 van Bencic, waarna ze ook Garcia wist te verslaan. Kortom, Martic verkeerd in goede vorm.

We verwachten dan ook dat Martic deze vorm door zal trekken. Het niveauverschil vandaag zal te groot zijn. We verwachten dat Falkowska problemen gaat hebben met dit niveau, waardoor Martic voor een makkelijke opdracht staat.