Ruud strijdend voor een nieuwe titel!

De finale in Gstaad wordt gespeeld tussen Ruud en Berrettini. Ruud mag dus proberen om zijn titel te verdedigen, maar dit zal niet simpel zijn tegen de Italiaan. Beide spelers lieten goed tennis zien in hun halve finales, waardoor ze beide in straight sets wonnen. Berrettini speelde zeer goed tegen Thiem. De forehands van de nummer 15 van de wereld waren kanonskogels, waarmee hij de Oostenrijker van de baan sloeg en daardoor met 6-1/6-4 wist te winnen.

Ruud liet zien dat hij klaar is voor een nieuwe titel. De Noor was duidelijk te sterk voor Ramos, aangezien hij met 6-2/6-0 won. Tot nu toe heeft de nummer 5 van de wereld heel het toernooi nog geen set verloren, maar uiteraard is Berrettini een niveau hoger dan zijn eerdere tegenstanders. Het niveau van deze mannen ligt dicht bij elkaar, waardoor we een spannende strijd mogen verwachten. Wij kiezen voor deze lijn, omdat we denken dat er minstens 1 lange set bij zal zijn.