Kampioenskandidaat begint sterk aan de competitie voor 1.80 keer je inzet!

De eerste speeldag van de Jupiler Pro League is inmiddels volop bezig. Vandaag start ook Antwerp aan de competitie met een uitmatch tegen Mechelen. De transfers die Overmars heeft gedaan spreken duidelijk de ambities uit, Antwerp wil kampioen worden. Met spelers zoals Alderweireld en Janssen heb je kwaliteit en ervaring in de ploeg, tel daar nog eens Nainggolan bij op en je hebt internationale toppers.

Ze nemen het op tegen Mechelen, met het verlies van trainer Vrancken is het af te wachten hoe de ploeg er voor zal staan bij het begin van de competitie. In een oefenduel tussen beide ploegen begin juli werd het nog 4-0 voor Antwerp. We verwachten niet meteen dezelfde uitslag, maar we denken wel dat Antwerp aan het langste eind zal trekken. Indien dit niet het geval is, verwachten we toch zeker geen verlies voor de ploeg van Van Bommel.