Oostende komt meteen in de problemen!

Anderlecht begint aan de competitie met een duel tegen Oostende. Oostende zal dit seizoen weer hopen mee te doen voor Play-off 2. Vorig jaar eindigden ze 12de met 14 punten achterstand op de play-offs. Dit seizoen mogen ze dus beginnen met een uitmatch naar Anderlecht.

Anderlecht zal dan weer proberen de lijn van sommige momenten van vorig seizoen door te trekken. Ze behaalden play-off 1, waar ze uiteindelijk 3de werden. Natuurlijk is het verlies van Kompany een spijtige zaak, maar met Mazzu heeft de ploeg wel een goede trainer in huis. Naast een goede trainer hebben ze ook een goede selectie. Met spelers zoals Esposito en Fabio Silva hebben ze echt wel kwaliteit zitten. Dit hebben we ook gezien in hun laatste oefenduel tegen Olympique Lyon, waar ze 3-0 tegen wonnen.

Het laatste duel tussen beide ploegen eindigde in een 3-0 overwinning voor Anderlecht. We verwachten vandaag hetzelfde scenario.