Alcaraz laat opnieuw fenomenaal tennis zien en verpulverd Musetti!

De finale in Hamburg wordt gespeeld tussen 2 jonkies. Alcaraz neemt het op tegen de 1-jaar oudere Musetti. De Italiaan staat nogal onverwacht in de finale, aangezien zijn vorm voor dit toernooi zeer matig was. Dit toernooi laat de nummer 62 van de wereld dan weer vrij goede dingen zien. Zo wist hij onder andere Davidovich Fokina en Cerundolo te verslaan in straight sets.

Zoals gezegd is zijn tegenstander Alcaraz. De jonge Spanjaard lijkt klaar voor een nieuwe ATP-titel. Hij laat fenomenaal tennis zien, waarmee hij Khachanov met 6-0/6-2 naar huis stuurde. De nummer 6 van de wereld is razendsnel, waarmee hij elke tegenstander 5 ballen extra laat slaan. Verder heeft hij alles in huis om punten te maken. Zowel zijn forehand, als zijn backhand zijn zeer goed, maar ook met zijn dropshots weet hij mooie punten te maken.

We verwachten dat Musetti er een mooie strijd van maakt, maar dat de Spanjaard gewoonweg te goed zal zijn. Hij heeft meer ervaring in finales, wat ook in zijn voordeel zal spelen. Deze lijn is goed wanneer Alcaraz 2 keer vroeg kan breaken, maar hij kan natuurlijk ook een set dik winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden