Verdubbel je inzet bij dit prachtaffiche!

In Gstaad staat er voor tennisliefhebbers een mooi affiche op het programma. Thiem neemt het tegen Berrettini op voor een plek in de finale. Thiem zijn comeback lijkt beter en beter te lopen. Vorige week haalde hij al de kwartfinale in Zweden en deze week staat hij overtuigend in de halve finale. De Oostenrijker laat eindelijk terug goed tennis zien. Zo zagen we gister zijn prachtige backhand langs de lijn bijvoorbeeld een paar keer.

250 EURO CASINOBONUS BESCHIKBAAR


Berrettini had het gister even lastig. De Italiaan stond namelijk 5-1 achter in de tiebreak van de tweede set, nadat hij de eerste set al had verloren. Uiteindelijk wist hij met een paar goede punten de tiebreak nog te winnen, waarna hij de derde set zonder problemen wist binnen te slepen. We kennen de sterktes van Berrettini. Een fantastische opslag en een kanonskogel van een forehand zorgen ervoor dat hij veel punten wint.

Vandaag verwachten we een spannend duel tussen deze heren. We denken dat er minstens 1 lange set bij zal zitten, waar een tiebreak dus goed mogelijk is.