Toekomstige nummer 1 op weg naar nieuwe ATP-titel!

Alcaraz mag het tegen opnemen voor een plek in de finale van het ATP-toernooi in Hamburg. De Spanjaard begon zeer moeizaam aan het toernooi, met een 2-1 overwinning tegen Kuhn. Hierna won hij een moeilijke match tegen Krajinovic in straight sets. Gister liet hij dan weer fenomenaal tennis zien waar Kachanov niet tegen opgewassen was. De nummer 6 van de wereld won maar liefst met 6-0/6-2. De nog steeds slechts 19-jarige Alcaraz lijkt klaar voor een nieuwe ATP-titel.

250 EURO CASINOBONUS BESCHIKBAAR

Natuurlijk zal hij eerst voorbij Molcan moeten geraken. Voor de Slovaak is dit zijn eerste graveltoernooi na Wimbledon, maar toch heeft hij al goede dingen laten zien. Zo versloeg hij in de tweede ronde Carreno-Busta in 3 sets. Gister won de nummer 48 van de wereld doormiddel van een opgave van Coric bij een 7-6/2-0 stand. Als we kijken naar de rest van het jaar, zien we wisselende resultaten bij Molcan. Het ene toernooi speelt hij goed en weet hij ver te geraken. Aan de andere kant zien we dan weer dat hij soms niet eens voorbij de kwalificaties geraakt.

We verwachten dat Alcaraz de lijn van gister door zal trekken. Als de Spanjaard dit niveau opnieuw kan produceren, lijkt Molcan vrij kansloos. Toch blijft het uiteraard een sport en kan alles gebeuren. Deze lijn is winnend wanneer Alcaraz 2 keer vroeg kan breaken.