Onze landgenotes spelen een doelpuntrijke kwartfinale!

Onze Nederlandse dames staan voor hun grootste uitdaging op dit EK tot nu toe. Ze nemen het op tegen 1 van de topfavorieten voor de eindwinst, namelijk Frankrijk. Frankrijk wist groep D overtuigend te winnen. Ze behaalden 7 van de 9 punten, waardoor ze er 3 meer hadden dan de tweede in de poule. In elke wedstrijd van Frankijk scoorden beide teams. Dit was dus ook het geval tegen mindere ploegen zoals IJsland.

Krijg als nieuwe speler maar liefst 50 keer je inzet op overwinningen van Feyenoord, Ajax of PSV!


Voor Nederland geldt hetzelfde. Ook hun behaalden 7 van de 9 punten in de poule, alleen eindigden ze wel achter Zweden. In elke groepswedstrijd van onze landgenotes scoorden beide teams. Zeker nu Miedema terug is, mogen we toch minstens 1 goal verwachten van Nederland. Uiteraard beschikt Frankrijk over veel kwaliteit, waardoor ze misschien wel terecht de favoriete rol op zich mogen nemen. Beide ploegen speelden in februari nog tegen elkaar, toen werd het 3-1 voor de Fransen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden