Cerundolo bereikt zijn tweede finale in evenveel weken voor 1.90 keer je inzet!

Cerundolo mag het vandaag opnemen tegen Musetti voor zijn tweede finale in evenveel weken. De Argentijn is aan een fantastische reeks bezig. Hij heeft nu al 8 matchen na elkaar gewonnen, waaronder knappe overwinningen tegen Ruud en Rublev. Gister had de nummer 30 van de wereld het even lastig met Karatsev, maar wist uiteindelijk in de tiebreak van de derde set nog te winnen.

Musetti liet gister nog eens zien wat hij kan. De Italiaan kan zeer goed tennissen, maar laat dat te weinig zien. Hij kan zijn niveau niet constant genoeg laten zien, waardoor hij vaak matchen verliest. Eerder dit toernooi had de nummer 62 van de wereld het zeer lastig tegen Lajovic, waar hij een 3-setter met 2 tiebreaks tegen speelde. Vorige week verloor hij nog in straight sets tegen Djere. Kortom, zeer wisselvallig. We verwachten dan ook dat Cerundolo de wedstrijd zal winnen, aangezien hij in een zeer goede vorm verkeerd.