Molcan herhaalt zijn prestatie en verdubbelt bijna je inzet!

Molcan en Coric nemen het tegen elkaar op voor een plek in de halve finale in Hamburg. De vorm van Coric is wisselend. Woensdag wist hij knap te winnen tegen Griekspoor, maar vorige week verloor hij dan weer van de nummer 305 van de wereld. De Kroaat heeft na zijn lange afwezigheid moeilijkheden om terug op zijn oude niveau te komen. Coric begon niet goed aan zijn eerste ronde dit toernooi. Hij verloor namelijk de eerste set met 6-1 van Djere, waarna hij het kon ombuigen en nog met 1-6/7-6/6-3 wist te winnen.

Vandaag zal hij er gelijk moeten staan tegen Molcan. De Slovaak wist woensdag een zeer knappe overwinning te boeken. Hij schakelde namelijk Carreno-Busta uit. Dit is het eerste graveltoernooi wat Molcan speelt na Wimbledon, maar hij lijkt dus goed in vorm te zijn. We verwachten dat Coric niet 3 keer na elkaar zal winnen, daarvoor vinden we hem nog te wisselvallig. Bovendien laat Molcan goede dingen zien, waardoor hij ook gewoon tegen een goede Coric kan winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden