België bereikt haar eindstation voor 1.84 keer je inzet!

In de kwartfinale van het EK voor vrouwen zien we verrassend genoeg België staan. Zij nemen het op tegen Zweden. België begon het EK vrij slecht, ze speelden helemaal niet goed tegen IJsland, waardoor ze blij mochten zijn met een 1-1 gelijkspel. Uiteindelijk wisten ze zeer knap te winnen tegen Italië, maar ook deze overwinning leek een beetje gestolen. De Italiaanse dames waren beter, maar waren in de afronding niet goed genoeg.

Zweden mag zeer tevreden zijn over hun EK tot nu toe. Ze wonnen groep C met 7/9. Hun eerste wedstrijd was tegen Nederland, wat een gelijkspel werd. Daarna wisten ze met 2-1 te winnen van Zwitserland en waren ze duidelijk te sterk voor Portugal met een 5-0 overwinning. Natuurlijk zeggen resultaten niet alles, maar we geven het toch even mee. België verloor in 2021 6-1 van Nederland.

De vorm van de Zweedse dames is momenteel zeer goed. Dat gecombineerd met het matig voetballend België maakt dat we voor deze lijn kiezen.