Vacature: Commercieel medewerker voor Live Betting NL

Van voetbal je beroep maken? Het kan alsnog als commercieel medewerker!

Geld verdienen met voetbal. Voor velen een jongensdroom, maar slechts een enkeling slaagt hierin. Wij bieden jou de kans om alsnog van voetbal je beroep te maken. Hoe? Als commercieel medewerker bij Live Betting NL!

Wat ga je doen?

Live Betting NL voorziet voetballiefhebbers van kwalitatieve tips op het gebied van sportweddenschappen. Dat klinkt eenvoudig, maar hier komt nogal wat bij kijken.

Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor al het commerciële reilen en zeilen binnen de organisatie. Alle content en iedere uiting is afkomstig uit jouw onuitputtelijke bron van creativiteit. Van het maken van visuals en het schrijven van teksten of onderbouwen van tips, het maakt allemaal deel uit van jouw brede takenpakket.

Jij moet dus behoorlijk kunnen toveren met woorden, een gouden pen hebben en de Nederlandse taal kunnen dromen. Kun jij jezelf hierin vinden? Dan heb jij alles in je om commercieel medewerker te worden bij Live Betting NL.

Dus ben jij…

Commercieel ingesteld?
Sociaal vaardig?
Klantgericht?
En flexibel?

..dan zoeken wij jou!

Interesse? Stuur een bericht naar [email protected]

Live Betting NL - de #1 op live wedden