De underdog gaat er met de overwinning vandoor!

Voor velen zullen het onbekende namen zijn, Jarry en Hanfmann. Ze staan beide buiten de top 100, maar dat wil niet zeggen dat we geen tips kunnen geven. Hanfmann wist namelijk in de eerste ronde velen te verrassen door Garin uit te schakelen. De Duitser had geen enkel probleem met de Chileen, hij won met 6-3/6-4 en verloor geen 1 keer zijn opslag. De nummer 152 van de wereld heeft zich eerst moeten kwalificeren voor het hoofdtoernooi. In die kwalificatie versloeg hij onder andere Zizou Bergs, wat toch ook geen slechte speler is.

Zijn tegenstander is de Chileen Jarry. Hij wist dan weer in de eerste ronde Monteiro te verslaan in een echte thriller, de match eindigde op 6-7/7-6/7-6, waarbij hij zelfs een matchpoint tegen kreeg. Voor de rest is de nummer 118 van de wereld vooral actief op challenger-toernooien. Dit in tegenstelling tot Hanfmann. De Duitser is juist vooral actief op ATP-toernooien. Hij presteert er niet altijd even goed, maar heeft toch al knappe overwinningen behaald. We verwachten dat Hanfmann de lijn door kan trekken en Jarry verslaat.