Cocciaretto wordt uitgeschakeld in eigen land waardoor je inzet bijna verdubbelt!

Thuisspeler Cocciaretto neemt het vandaag op tegen de Franse Garcia. De Italiaanse wist in haar eerste ronde landgenote Errani van de baan te slaan, waardoor ze 6-1/6-0 won. Vorige week was de nummer 111 van de wereld actief in Boedapest, waar ze in de kwartfinale in straight sets verloor van Pera. Eerder wist ze Siniakova en Jani R-L te verslaan. Voor Boedapest, speelde Cocciaretto slechts 2 WTA-toernooien. Ze is dus een lager niveau gewoon.

Garcia daarentegen is heel het jaar door actief op WTA-toernooien. De Franse verkeerd in een goede vorm. Vorige week verloor ze in de halve finale van het WTA-toernooi in Lausanne tegen Martic in 3 sets. Deze week startte ze moeizaam, ze verloor namelijk de eerste set met 7-6, maar daarna speelde Garcia overtuigend tennis en won zowel de tweede als de derde set met 6-2.

We verwachten dat Garcia het niveau van de tweede en derde set vandaag vanaf het begin zal brengen. Gezien het kwaliteitsverschil tussen beide dames vinden we dit een te hoge notering om te laten liggen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden