Ruud komt niet in de problemen tegen Lehecka voor 1.76 keer je inzet!

De nummer 5 van de wereld, Ruud, neemt het vandaag op tegen Lehecka. De Tsjech wist zijn eerste ronde met gemak te winnen tegen Etcheverry. De afgelopen 2 weken daarentegen wist Lehecka geen indruk te maken. Hij speelde namelijk challenger-toernooien in Oostenrijk en Roemenië, maar daar liet hij zijn beste spel niet zien. In Oostenrijk verloor hij in de 8ste finale in straight sets tegen de nummer 254 van de wereld. In Roemenië wist hij het 1 ronde verder te schoppen, maar verloor in de kwartfinale tegen de nummer 182 van de wereld.

Ruud was vorige week actief in Zweden. Daar verloor hij zijn eerste wedstrijd in 3 sets tegen Cerundolo. Geen al te beste prestatie, al moet er wel gezegd worden dat Cerundolo het toernooi uiteindelijk ook won. Ruud was de enige die een set kon afpakken van de Argentijn. De Noor houdt ervan om op gravel te spelen. Zijn spel is gemaakt voor deze ondergrond, waardoor we een simpele overwinning verwachten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden