Rublev heeft een rustige middag voor 1.89 keer je inzet!

In Hamburg nemen Berankis en Rublev het tegen elkaar op. Rublev is de tweede geplaatste op het toernooi, Berankis had dan weer geluk, want hij is lucky loser. De nummer 107 van de wereld verloor de finale van de kwalificatie met 7-5/6-2 tegen Nardi. Nardi staat op de ATP-ranking op de 169ste plaats en verloor gister 6-2/6-1 tegen Carreno-Busta. De eerste match wist Berankis met 6-4/7-6 te winnen tegen de nummer 351 van de wereld. Uit beide resultaten kunnen we afleiden dat hij niet in zijn beste vorm verkeerd.

Zijn beste vorm zal Berankis wel nodig hebben tegen Rublev. De nummer 8 van de wereld speel goed tennis. Vorige week was de Rus actief in Zweden, waar hij werd uitgeschakeld door de finalist Baez. In de eerste 2 rondes van dat toernooi wist hij Coria en Djere te verslaan.

We verwachten dat Berankis zijn niveau niet kan opkrikken, waardoor Rublev een makkelijke middag heeft. Deze lijn is normaal gezien goed wanneer Rublev 2 keer vroeg kan breaken.