Kovalik weet zijn niveau niet op te schroeven!

Davidovich Fokina neemt het vandaag in Hamburg op tegen Kovalik. De Slowaak heeft zich via de kwalificatie weten te kwalificeren voor de hoofdtabel. Zijn eerste wedstrijd in het hoofdtoernooi wist hij in 3 sets te winnen tegen de nummer 830 van de wereld, geen super prestatie dus. Als we kijken naar de andere resultaten van Kovalik zien we dat hij eigenlijk heel het jaar actief is op challenger-toernooien. Zo ook de afgelopen 2 weken, alleen daar wist hij niet te overtuigen. Het eerste toernooi van de 2 was redelijk goed. Hij bereikte de halve finale, alleen daar verloor hij van de nummer 239 van de wereld. Het toernooi erna was ronduit slecht, waar hij in de eerste ronde al verloor.

Davidovich Fokina is een ander niveau. De Spanjaard is altijd actief op ATP-niveau, waar hij met momenten goede resultaten behaald. Zijn eerste wedstrijd in Hamburg won hij met 6-4/6-4 tegen onze landgenoot Van de Zandschulp. Vorige week was de nummer 35 van de wereld actief in Zweden, waar hij in de 8ste finale verloor tegen de finalist Baez.

We verwachten dat het kwaliteitsverschil te groot zal zijn, en de Spanjaard er met de overwinning vandoor gaat. We denken ook niet dat Kovalik veel problemen zal geven, waardoor we voor deze lijn kiezen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden