Te veel kwaliteitsverschil in Hamburg!

Carreno-Busta heeft op papier een makkelijke eerste ronde in Hamburg. Hij neemt het op tegen de Italiaan Nardi, die op de ATP-ranking op de 169ste plaats staat. Nardi is eigenlijk heel het jaar door actief op challenger-toernooien, waar hij wisselende resultaten behaald. In de laatste 5 toernooien die hij speelde, verloor hij 4 keer in de eerste ronde en 1 keer in de tweede ronde. De vorm van de Italiaan is dus zeker niet goed. Toch wist hij zich via de kwalificaties te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Carreno-Busta speelde vorige week het ATP-toernooi in Zweden, waar hij in de halve finale werd uitgeschakeld door de uiteindelijke toernooiwinnaar Cerundolo. De Spanjaard wist toch goede dingen te laten zien, met als uitschieter zijn overwinning tegen Schwartzman. De nummer 23 van de wereld wist namelijk met 6-1/6-0 te winnen.

We verwachten dat het niveauverschil hier gewoonweg te groot is. Carreno-Busta is actief op een hoger podium, waardoor Nardi problemen zal hebben met het tempo. We denken dat de Spanjaard makkelijk zal winnen.