Pera zet haar reeks verder voor 1.80 keer je inzet!

De Amerikaanse Pera mag terugkijken op een zeer goede week. De nummer 81 van de wereld wist het WTA-toernooi in Boedapest te winnen, zonder daarbij ook maar 1 set te verliezen. Wat deze prestatie nog knapper maakt, is het feit dat ze uit de kwalificaties moest komen. Dit wil zeggen dat ze 7 wedstrijden na elkaar in straight sets wist te winnen.

Ruse was vorige week ook actief in Boedapest, maar zij werd al in de eerste ronde uitgeschakeld. Ze verloor met 2-1 van de nummer 109 van de wereld, waarbij ze haar set won doormiddel van een tiebreak. We kunnen dus wel zeggen dat dit niet erg overtuigend was. Dit past bij de vorm van de Roemeense. Van haar laatste 10 wedstrijden wist ze er slechts 2 te winnen.

We verwachten dat Pera haar vorm zal doortrekken en de wedstrijd zal winnen. Ruse is zoals eerder gezegd niet goed in vorm, waardoor we denken dat Pera in 2 sets zal winnen. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden