De terugkeer van Thiem levert 1.75 keer je inzet op!

Hij lijkt eindelijk terug te komen! Dominic Thiem wist vorige week op ATP-niveau te winnen tegen Ruusuvuoiri en Bautista. In de derde ronde werd hij in 3 sets uitgeschakeld door Baez, die uiteindelijk de finale wist te halen. Na de overwinning tegen Thiem versloeg de Argentijn ook nog Rublev in straight sets, waardoor de verliespartij dus zeker geen schande was. Het heeft even geduurd, maar we zien Thiem weer beter spelen.

Vandaag neemt de voormalig grand slam winnaar het op tegen Gaston. Ook hij was actief in Zweden, hij werd in de tweede ronde uitgeschakeld door Karatsev. De Fransman kan met momenten een goed niveau halen, maar dit is eigenlijk vooral op grote toernooien in zijn eigen land. Zo wist hij 2 rondes te winnen op Roland Garros. Voor de rest zien we dat Gaston het ook moeilijk kan hebben. Voor Roland Garros verloor hij namelijk 2 keer in de eerste ronde, 2 keer wist hij zich niet te kwalificeren, en 1 keer verloor hij in de tweede ronde. Vrij slechte resultaten dus, waardoor we verwachten dat Thiem een goede kans maakt.

We hebben gekozen voor de game handicap, omdat Thiem vorige week 3 keer 3 sets speelde. Het kan dus zijn dat Gaston een set weet te winnen, maar we verwachten wel dat Thiem het over de streep trekt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden