Cerundolo bevestigd zijn vorm en verdubbelt ruim je inzet!

In Hamburg neemt thuisspeler Altmeier het op tegen Cerundolo. De laatstgenoemde mag zeer tevreden zijn over zijn prestaties vorige week. De Argentijn wist namelijk het ATP-toernooi in Zweden te winnen. Hij wist onder andere te winnen tegen Ruud, Carreno-Busta en Baez. 3 spelers die zeer goed uit de voeten kunnen op gravel. Hierdoor mogen we veel verwachten van de nummer 30 van de wereld.

Hij neemt het op tegen de nummer 56 van de wereld Altmeier. De Duitser was ook actief in Zweden, maar verloor al in de eerste ronde tegen Ymer. Geen al te beste prestatie dus, maar Altmeier is dan ook geen ongelofelijke gravelspeler. Verder is hij normaal vaak actief op challenger-toernooien wanneer de ondergrond gravel is.

We verwachten dat Cerundolo zijn vorm gewoon verderzet en geen problemen zal hebben met Altmeier. Het spel van de Argentijn is overtuigend, in tegenstelling tot dat van de Duitser.

Live Betting NL - de #1 op live wedden