Wedstrijd met hoge inzet zorgt voor veel goals in groep D!

In groep D op het EK voor vrouwen staat er nog heel veel op het spel. Frankrijk is al zeker van groepswinst, maar iedereen kan nog tweede worden. De winnaar van het duel tussen België en Italië maakt dus een grote kans om door te gaan naar de knock-out-fase.

Italië verloor haar eerste match met 5-1 tegen Frankrijk, waarna ze met 1-1 gelijkspeelden tegen IJsland. België heeft ongeveer dezelfde resultaten behaald. Ook zij speelden 1-1 gelijk tegen IJsland. Hun deden het iets beter tegen Frankrijk, aangezien ze slechts met 2-1 de boot ingingen.

De Italianen wisten in hun laatste 19 matchen telkens te scoren. België kreeg dan weer de laatste 7 matchen steeds een goal tegen. Gezien de vorm van beide ploegen dit EK verwachten we een spannende match, waarbij alles mogelijk is. Aangezien beide ploegen moeten winnen om door te gaan naar de volgende ronde, verwachten we aanvallend voetbal met veel goals.

Live Betting NL - de #1 op live wedden