Sorribes Tormo fluitend naar de tweede ronde!

Het WTA-toernooi van Palermo start vandaag. Sorribes Tormo neemt het als vierde geplaatste op tegen de Roumeense Bogdan. Zij was vorige week actief in Hongarije, maar wist daar niet te overtuigen. Ze won haar eerste ronde in 3 sets tegen nummer 94 van de wereld Udvardy. In de tweede ronde werd ze na 2 tiebreaks uitgeschakeld door de nummer 102 van de wereld.

Sorribes Tormo speelde vorige week in Lausanne, waar ze de kwartfinale haalde. Dat was voor de Spaanse het eindstation, ze werd uitgeschakeld door de Franse Garcia. De eerste 2 rondes in Zwitserland wist ze in straight sets te winnen. Als we kijken naar de resultaten van de nummer 43 op gravel, zien we dat ze al tegen enkele toppers heeft weten te winnen. Zo wist ze bijvoorbeeld in Madrid te winnen tegen Osaka en Kasatkina.

We verwachten dat de Spaanse een niveau te hoog zal zijn voor Bogdan en relatief makkelijk zal winnen. Indien het 3 sets zouden worden, is deze lijn nog steeds mogelijk.