De Fransen zijn oppermachtig in groep D en verdubbelen je inzet!

Op het EK voor vrouwen is Frankrijk al zeker van groepswinst. Toch hebben we met Duitsland en Engeland al gezien dat dit niet wil zeggen dat ze geen moeite meer doen. IJsland kan nog doorgaan, maar dan moeten ze ofwel winnen van Frankrijk, ofwel gelijkspelen in de hoop dat België en Italië ook gelijkspelen.

IJsland wist 2 keer gelijk te spelen dit EK. Tegen België was dit terecht, maar tegen Italië mochten ze heel blij zijn met een punt. Ze spelen geen overtuigend voetbal, in tegenstelling tot Frankrijk. De Fransen spelen namelijk zeer goed voetbal. Met name de eerste helft tegen Italië bewezen ze dat ze een serieuze kanshebber zijn voor de titel. Ze stonden namelijk 5-0 voor na 45 min. Tegen België was het iets minder, maar wisten ze toch oververdiend te winnen met 2-1.

We verwachten dat Frankrijk voor zal komen, waardoor IJsland vol op de aanval zal moeten spelen. Hierdoor zullen er ruimtes ontstaan, waar de Fransen ongetwijfeld raad mee weten. De notering vinden we aan de hoge kant, omdat Frankrijk kwalitatief veel beter is.