Weer een doelpuntrijke wedstrijd in groep C!

Zweden Portugal nemen het tegen elkaar op in de laatste poulewedstrijd in groep C. Net zoals voor Zwitserland en Nederland staat er nog heel wat op het spel voor beide ploegen. De winnaar van dit duel weet zich namelijk te plaatsen voor de knock-out-fase voor het EK voor vrouwen.

Zweden wist in de laatste 20 wedstrijden steeds het net te vinden, wat natuurlijk een zeer goede statistiek is. In de laatste 4 wedstrijden kregen ze ook telkens een goal tegen. Portugal wist dan weer de laatste 6 wedstrijden telkens te scoren, en hun kregen dan weer de laatste 3 wedstrijden een goal tegen. Het is dus tot nu toe voor beide ploegen een doelpuntrijk EK.

We verwachten dat beide ploegen hun reeks verderzetten en weer zullen scoren. Zeker gezien het feit dat Portugal absoluut moet scoren, vinden wij het een vrij hoge notering.