Martic blijft overtuigen en geeft Danilovic geen kans!

Vandaag staan Danilovic en Martic tegenover elkaar in de WTA-finale in Zwitserland. Beide dames mogen zeer tevreden zijn dat ze hier staan, aangezien geen van beide geplaatst was. Danilovic kwam zelfs vanuit de kwalificaties, waar ze zonder problemen door wist te komen. De rest van het ging niet zo simpel. In de tweede ronde won de Servische met 6-3/3-6/7-5 van Kalinskaya (WTA 73) en in de derde ronde had ze weer 3 sets nodig, en zelfs een tiebreak in de derde set, tegen de nummer 154 van de wereld. Potapova was de tegenstander in de halve finale, maar daar had de nummer 124 van de wereld geen moeite mee, ze won namelijk met 6-3/6-2.

Martic mag al tevreden zijn over haar toernooi. Ze versloeg zonder problemen Parrizas-Diaz en Andreeva, waarna ze in de kwartfinale tegenover Bencic stond. Dit was uiteraard een lastige opgave, maar de Kroatische wist met 6-3/7-6 te winnen. In de halve finale stond ze tegenover Garcia. De Franse is zeer goed bezig, dus dit was wederom een lastige opgave. Toch wist Martic in 3 sets te winnen, waardoor ze nu terecht in de finale staat. We verwachten dat Martic haar goede vorm zal doorzetten en te sterk zal zijn voor Danilovic.

Live Betting NL - de #1 op live wedden