Een doelpuntrijke supercup zorgt voor 1.89 keer je inzet!

In België wordt vandaag de supercup gespeeld. Landskampioen Club Brugge neemt het op tegen bekerwinnaar Gent. De trainer van Gent, Vanhaezebrouck, heeft al aangegeven dat hij het eigenlijk ziet als een oefenmatch. Als we naar de afgelopen oefenmatchen kijken, zien we dat in de 2 laatste matchen van Brugge er 2 keer 6 goals vielen. Ook bij Gent vielen er de laatste 2 matchen minstens 3 goals.

Uiteraard blijft het een wedstrijd met inzet, waardoor we toch ook even kijken naar de laatste onderlinge ontmoetingen tussen beide clubs. In de laatste 5 ontmoetingen, vielen er 4 keer 3 goals of meer. Beide ploegen zijn zeer aan elkaar gewaagd, en houden er van om aanvallend voetbal te spelen, we kunnen dus een leuke partij verwachten. Met spelers zoals Tissoudali bij Gent en De Ketelaere bij Brugge, is er veel kwaliteit te vinden in de aanval. We verwachten dat beide ploegen er vol voor zullen gaan, waardoor we veel goals kunnen verwachten.